Lissvägen – Hovvägen

Här bor du i ett gemytligt område med trähus byggda 1990. Alla lägenheter har egen ingång, antingen i markplan eller en trappa upp.

Lägenheterna på andra våningen har balkong och de i markplan har uteplats. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och till varje lägenhet hör en carport med undantag för två lägenheter som har kallgarage.

Området är fritt från biltrafik och barnen kan leka fritt. Här bor du lugnt och skönt omgiven av vacker natur. Inom ett par kilometer är du på Hälsinglands riviera, Orbaden med en underbar lång sandstrand.

Tv

I Vallsta finns i dagsläget endast tillgång till central TV-anläggning. Det innebär att tv:n levereras via central antenn. Man behöver en boxer för att få kunna läsa in de marksända tv-kanalerna.

UTEPLATS

Vissa lägenheter på området har uteplats som skapar mångfald i boendemiljön. Att uteplatserna ger ett välvårdat intryck är en viktig del av upplevelsen. Läs mer om regler för uteplats och tomt.

KVARTERSLOKAL

På Storgatan 20 finns en kvarterslokal för samtliga hyresgäster i Arbrå och Vallsta. Kontakta oss på tel: 0278-259 00 för bokning och info.