Videt

Videt är ett trevligt litet radhusområde med trähus som smälter bra in i omgivningen. Innergården är fri från biltrafik och barnen leka fritt på gården där det också finns lekpark.

Tvåorna ligger i markplan och har uteplats, treorna finns på plan två och har balkong. Fyrorna ligger i tvåplan och har balkong på övre plan samt uteplats med en liten tomt på markplan. Hyresgästen har eget ansvar för att sköta gräsklippning, skotta snö samt att sanda på sin egen tomt.

Gemensamt för tvåorna och fyrorna är att de har ett separat förrådshus, fyrorna har också ett vindförråd. Treorna har sitt förråd i lägenheten. Garage samt egen tvättmaskin hör till lägenheterna.

Uteplats och tomtlägenhet

På området finns flera lägenheter med tomt eller uteplats som skapar mångfald i bostadsmiljön. Att uteplatserna ger ett välvårdat intryck är en viktig del av upplevelsen. Läs mer om regler för uteplats och tomt.

Kvarterslokal

På Storgatan 20 finns en kvarterslokal för samtliga hyresgäster i Arbrå och Vallsta. Kontakta oss på tel: 0278-259 00 för bokning och info.