Hällagården

Hällagården byggdes som servicehus på 80- och 90-talet med gruppboenden i ett hus, servicelägenheter i två hus och generösa aktivitetslokaler i en låghusdel i mitten. Bollnäs kommun fördelade samtliga lägenheter och bedrev äldreomsorg i hela fastigheten.

Området ligger i norra delen av Kilafors ganska nära riksvägen. Kommunens äldreomsorg har förändrats under åren och idag finns särskilda äldreboenden i två hus och övriga lägenheter hyrs ut via webben och är till för alla. Vi har valt att kalla dessa lägenheter seniorboenden eftersom det är lägenheter med hög tillgänglighet och som fungerar för rörelsehindrade. Matsal och fina gemensamhetsutrymmen finns inom fastigheten.

Särskilda äldreboenden och seniorboenden kan du läsa mer om under våra hyresalternativ.

UTEPLATS

Vissa lägenheter på området har uteplats som skapar mångfald i boendemiljön. Att uteplatserna ger ett välvårdat intryck är en viktig del av upplevelsen. Läs mer om regler för uteplats och tomt.

KVARTERSLOKAL

På Knöttasvägen finns en kvarterslokal för samtliga hyresgäster i Kilafors. Kontakta oss på tel: 0278-259 00 för bokning och info.