Åsparken

Åsparken är ett område som har byggts upp i två etapper. 1971 byggdes de första sex tvåvåningshusen som är typiska putshus från 70-talet. 1977 utökades området med två faluröda loftgångshus där man i markplan har en egen liten täppa.

Här bor du på ett lugnt område med en innergård fri från biltrafik. Till varje lägenhet hör ett förråd och man har möjlighet att hyra parkering. På området finns tvättstuga där du bokar tid med tvättcylinder.
Lägenheterna ligger i ett naturskönt område med närhet till centrum där livsmedelsaffär, bank, hälsocentral och apotek finns. Gångavstånd till järnvägsstationen där det finns goda förbindelser inom länet med X-tåget. Närhet till lokalbussarna.

UTEPLATS

Vissa lägenheter på området har uteplats som skapar mångfald i boendemiljön. Att uteplatserna ger ett välvårdat intryck är en viktig del av upplevelsen. Läs mer om regler för uteplats och tomt.

Kvarterslokal

På Storgatan 20 finns en kvarterslokal för samtliga hyresgäster i Arbrå och Vallsta. Kontakta oss på tel: 0278-259 00 för bokning och info.