Åkaren

Åkaren består av tre hus byggda i slutet av 80-talet.

Området präglas av hög tillgänglighet och samtliga lägenheter ligger i markplan eller nås via hiss. Här bor du bekvämt i moderna lägenheter endast ett stenkast från centrum. Samtidigt finns fantastiska möjligheter till promenader längs vatten i naturskön miljö.

SENIORBOENDE

Östra Stationsgatan 20 byggdes som servicehus på 80-talet med gruppboenden, servicelägenheter och generösa aktivitetslokaler i ett och samma hus. Bollnäs kommun fördelade samtliga lägenheter och bedrev äldreomsorg i hela fastigheten.

Idag hyrs samtliga lägenheter ut via webben och är till för alla. Vi har valt att kalla dessa lägenheter seniorboende eftersom det är lägenheter med hög tillgänglighet som fungerar för rörelsehindrade. Matsal och fina gemensamhetsutrymmen finns inom huset.

UTEPLATS

Vissa lägenheter på området har uteplats som skapar mångfald i boendemiljön. Att uteplatserna ger ett välvårdat intryck är en viktig del av upplevelsen. Läs mer om regler för uteplats och tomt.

KVARTERSLOKAL

På Trädgårdsgatan 20 finns en kvarterslokal för samtliga hyresgäster på Öster och Sundsbro. Kontakta oss på tel: 0278-259 00 för bokning och info.