Ny bredbandsutrustning installeras i din lägenhet

Det pågår just nu ett arbete för byte av kommunikationsoperatör i bredbandsnätet.

iTUX kommer bli din nya operatör och sköta driften i det öppna bredbandsnätet. I samband med uppgraderingen behöver vi montera ny teknisk utrustning i din lägenhet.

Hur går det till?

Installationen kommer att utföras av Bäck Service & Underhåll, på uppdrag av iTUX och Bollnäs Bostäder.

Bäcks personal kan alltid legitimera sig med yrkeslegitimation.

När det är dags för din lägenhet får du ett meddelande i din brevlåda, tänk då på att:

  • Vänligen observera att vi inte kan boka in exakta besökstider under dagen då arbetet fortlöper från adress till adress.
  • Har du möbler som idag står framför befintlig teknisk utrustning ber vi dig att flytta undan detta så att entreprenören kommer åt att installera ny utrustning.
  • Kan du inte vara hemma på aviserad dag ber vi dig att lämna nyckel i tublåset på din ytterdörr eller i nyckelboxen. Meddela om du har husdjur genom att exempelvis sätta en lapp på dörren!

Du kan behålla dina tjänster

Har du någon tjänst i fibernätet idag kan du välja att behålla den. iTUX flyttar i så fall över tjänsterna åt dig och du kommer eventuellt bara märka av ett kortare avbrott när nätet kopplas om.

Befintligt kabelTV-nät påverkas inte

Om du idag har TV via det befintliga kabelTV-nätet (antennuttaget) från Telenor kan du välja att ha kvar dina tjänster. Det befintliga kabelTV-nätet kommer att fungera precis som tidigare.