Covid-19, vad händer efter den 29/9

Sverige öppnar nu upp efter en lång tid av kraftiga restriktioner. Självklart vill vi fortsätta att minska en eventuell spridning av Coronaviruset och följer hela tiden Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer.

Allmänna råd ifrån Folkhälsomyndigheten

Information from Folkhalsomyndigheten in several languages

Stängda kontor

Vi har under en tid haft våra bovärdskontor och huvudkontor stängda för spontana besök. Våra kontor kommer även i fortsättningen ha låsta dörrar men vi tar gärna emot förbokade besök. På så sätt kan vi förbereda oss inför mötet och skapa en trygg miljö för alla parter.

Du kan självklart också få hjälp med dina ärenden via:

Felanmälningar/underhåll i lägenheter

Vi återgår till att utföra arbeten i lägenheterna men att vistas i lägenheten ska kännas säkert vilket kan innebära att arbetet får vänta om det till exempel visar sig att hyresgästen har sjukdomssymptom.

Vi tar vårt ansvar

Vi fortsätter vara försiktiga. Det innebär att vi avvaktar med alla aktiviteter i våra kvarterslokaler året ut. Våra medarbetare ska vara friska när vi är på jobbet, om vi är sjuka stannar vi hemma.

Skydda dig och andra från smittspridning

Det bästa sättet att skydda sig och andra mot att bli sjuk är att undvika nära kontakt med sjuka människor. Det finns några allmänna råd för att undvika smitta.

  • Inte hälsa genom att ta i hand
  • Tänka på god handhygien, tvätta dina händer noga och ofta
  • Hålla avstånd och undvika närkontakt med andra människor
  • Nys och hosta i ditt armveck, inte rakt ut eller i handen

Håll dig uppdaterad

Folkhälsomyndighetens råd ändras kontinuerligt. Håll dig uppdaterad på www.folkhalsomyndigheten.se