Vallsta

Vallsta är ett litet samhälle ca 7 km norr om Arbrå. Här har du närhet till förskola och skola upp till årskurs 6. Gatukök med pizzeria, livsmedelsaffär och bensinmack finns.

Natursköna områden med vacker utsikt gör Vallsta till ett trevligt samhälle att slå rot i. Gångavstånd till station där det finns goda förbindelser inom länet med X-tåget samt bra bussförbindelser. Bara ett stenkast härifrån är du på Orbaden, Hälsinglands egen lilla riviera.

Våra områden

I Vallsta har vi ca 40 lägenheter fördelat på olika typer av boenden. Vallsta Riksväg 17 byggdes 1951 och är ett flerbostadshus med lägenheter i storlekarna 1 rum och kokvrå till 3 rum och kök. Lars-Persvägen/Åkrevägen är en radhuslänga med 1-2 rum och kök byggd 1966. Alla lägenheter ligger i markplan. På Lissvägen/Hovvägen hittar du tvåvåningshus i trä med lägenheter i markplan eller balkong. Området byggdes 1990.

Tv

I Vallsta finns i dagsläget endast tillgång till central TV-anläggning. Det innebär att tv:n levereras via central antenn. Man behöver en boxer för att få kunna läsa in de marksända tv-kanalerna.