SUNDSBRO II

I ett av Bollnäs finaste lägen, bredvid Scandic, med utsikt över Ljusnans dalgång bygger vi 24 moderna lägenheter fördelade på 2-4 rum och kök. Sundsbro II blir utseendemässigt identiskt med föregångaren. 

 

 

Här bor du i ett fantastiskt vattennära cityläge i nybyggda bostäder med öppen planlösning och gott om förvaring. Alla lägenheter har rymliga inglasade balkonger med utsikt över Varpen. Carport och parkering finns på gården och till din lägenhet ingår ett förråd för alla saker du inte behöver året om. Upplåtelseformen här blir kooperativ hyresrätt.

 

KOOPERATIV HYRESRÄTT

Kooperativ hyresrätt är en form av ekonomisk förening där hyresgästen betalar vanlig hyra och även upplåtelseinsats som återbetalas vid avflyttning. Med upplåtelseinsatsen är hyresgästerna med och delfinansierar byggkostnaderna. Föreningen blockhyr fastigheten av Bollnäs Bostäder och hyr sedan ut lägenheterna till de boende. Läs om kooperativ hyresrätt här >>

 

LJUSA LÄGENHETER MED ÖPPNA PLANLÖSNINGAR

Köken har energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade med tvättmaskin och torktumlare. Samtliga lägenheter har ett stilfullt parkettgolv i ek och de vitmålade väggarna ger dig en ren fond som framhäver dina personliga inredningsdetaljer. Det är individuell mätning som gäller för både el och varmvatten. Mätarna läses av en gång i månaden och varje hyresgäst betalar för sin faktiska förbrukning och kostnaden läggs på hyresavin.

 

 

 

 

 

3D MILJÖ

Här kan du göra en 3D rundvandring i en tre rum och kök på 79 m² med planlösningen nedan.

 

 

 

 

LÄGENHETSTYPER

Det finns fem olika lägenhetstyper fördelade på två, tre och fyra rum och kök. Det finns en typ av tvåa, treorna finns i två olika planlösningar och högst upp finns två fyror som skiljer sigf rån de andra fyrorna. Insatserna och hyrorna varierar också beroende på storlek och placering i huset. Se detaljerad förteckning här >>

 

Lägenheterna fördelas via en separat kö och köavgiften är 500:-, pengar som återbetalas vid utträde.

 

För ytterligare information och anmälan till kö,
kontakta Lena Wexén 0278-259 21 eller lena.wexen@bollnasbostader.se

 

Storlek

Upplåtelseinsats från

Hyra från

2 rok 475 000,-
7 450,-/mån
3 rok 610 000,-
8 800,-/mån
4 rok 780 000,- 
10 000,-/mån

   

 

PLANLÖSNINGAR

Här nedan ser du de fem olika planlösningarna.


2 rum ock kök 63 m²

 

 

 

3 rum och kök 71 m²

 

3 rum och kök 79 m²

 

 

4 rum och kök 87 m²

 

 

4 rum och kök 109 m²