PARKERING

Till varje bostadsområde tillhandahåller Bollnäs Bostäder parkeringsmöjligheter för såväl dig som hyresgäst och för den som är besökande på området.

 

Är du hyresgäst och har bil så är du välkommen att hyra dig en plats för ditt fordon. Vi har olika hyresalternativ, såsom parkering med eller utan motorvärmare, carport eller garage. Vi kan också på vissa områden erbjuda platser för husvagnar och andra fordon. Under Mina sidor kan du göra intresseanmälan för bilplatser.

 

PARKERINGSBÖTER

Besöksparkeringarna är endast till för besökande och får inte nyttjas av dig som hyresgäst. Om du som boende står på en besöksparkering får du parkeringsböter.

 

VAD GÄLLER?

  • På besöksparkeringarna, som är till för besökande, får man parkera i högst 24 timmar (om inte annat anges).
  • Givetvis är parkering inom bostadsområdet inte tillåten med undantag för pågående
    i- och urlastning.
  • Parkeringstillstånd för rörelsehindrade gäller inte inom bostadsområdet.
  • Du ansvarar själv för snöskottning av din hyrda plats och framför garageporten till ditt garage/carport. Se också till att alltid ha garageporten låst så att inte obehöriga kan ta sig in i garagelängan.
  • Under perioden 1 oktober till och med 31 mars är el tillkopplad till motorvärmaruttaget.

 

 

LÅT INTE SLADDEN HÄNGA KVAR I ELUTTAGET!

Ta ur sladden när den inte används och se alltid till att motorvärmarluckan är låst. Tänk på att små barn stoppar saker i munnen och om någon skulle råka stoppa din motorvärmarkabel i munnen är katastrofen ett faktum.