BO HOS OSS

 

Som hyresgäst hos oss på Bollnäs Bostäder är det enkelt att leva. Vi har boenden som passar alla beroende på vart i livet du befinner dig.


Att bo i hyresrätt kan ge dig mycket mer frihet än att bo i en bostadsrätt. Om du till exempel har planerat att flytta eller om du får nytt jobb är hyresrätt en mycket flexibel boendeform. Även om en hyresrätt ger dig stor frihet så finns det lite praktiska saker du behöver tänka på. När man bor i hyresrätt är man många som delar på gemensamma utrymmen som tvättstugor, trapphus, grillplatser och källargångar. Det är viktigt att man tar hänsyn till sina grannar och håller rent efter sig.

 

För oss på Bollnäs Bostäder är det viktigt att du trivs som hyresgäst och känner dig trygg i ditt hem. Ute på våra bostadsområden har vi bovärdar som hjälper dig om det uppstår problem i din lägenhet.

 

Vi har samlat all praktisk information på kommande sidor. Avsätt gärna lite tid till att läsa igenom så får vi en bra start tillsammans. Hör av dig till oss om du undrar över något.

BOINTRODUKTION

Här finns en kort introduktionsfilm på flera språk för dig som aldrig har bott i lägenhet eller hos oss förut.