SÄSONGSARBETE PARKENHETEN 2018

Till bolagets Parkenhet som ansvarar för den yttre skötseln, söker vi nu tre medarbetare som kan förstärka verksamheten under sommarsäsongen 2018 med start tidigast 2018-05-02.

 

AB Bollnäs Bostäder bildades 1947 och är ett allmännyttigt kommunägt bostadsbolag. Bolaget har sedan starten varit den främsta aktören i Bollnäs utbyggnad och har idag 3 888 lägenheter, 30 000 kvadratmeter lokalyta och uppskattningsvis 8 500 hyresgäster. Antal tillsvidareanställda medarbetare är i dagsläget 43.  

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som säsongsarbetande fastighetsskötare på bolagets Parkenhet kommer du att få utföra ett mångsidigt arbete. Detta är ett arbete för dig som tycker om att vara utomhus. De främsta arbetsuppgifterna är yttre skötsel, såsom ogräsrensning, häckklippning, samt hantering av grovsopor, skräpplockning och städning av miljöhus på bolagets bostadsområden. Även yttre och inre lamp-rondering ingår i arbetsuppgifterna. Under sommaren är du handledare för bolagets feriearbetare. De maskintunga arbetsuppgifterna utförs av entreprenörer enligt avtal.

Eftersom du dagligen kommer att träffa en massa människor, ställs det krav på att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra hyresgäster.

Du kommer att arbeta vardagar, 8 timmar/dag mellan kl. 07.00 - 16.00.

 

UTBILDNING/MERITER

Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsskötaryrket sedan tidigare. Det är meriterande om du har utbildning inom fastighetsskötsel eller trädgård. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Engelska eller annat språk är meriterande.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och samarbeta i grupp. Du har lätt för att kommunicera med dina medarbetare och med bolagets kunder, interna och externa. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, serviceorienterad och flexibel. Du kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är stolt över att vara en ambassadör för Bollnäs Bostäder.

Bollnäs Bostäder arbetar aktivt med bolagets kärnvärden Ekonomi, Team, Transparens och Allmännytta. Dessa ligger till grund för bolagets agerande inför medarbetare, hyresgäster, leverantörer och andra intressenter. Hos Bollnäs Bostäder ska alla medarbetare tillsammans och öppet sträva efter långsiktig lönsamhet. Det är kärnvärden som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen. Läs mer i vår affärsplan.

 

ANSÖKAN

Om detta låter intressant och det stämmer väl med dina kvalifikationer så tar vi gärna emot din ansökan.

Maila din ansökan med tillhörande personligt brev och CV senast 2018-02-25 till: ansokan@bollnasbostader.se

OBS! På ämnesraden skriver du ”Ansökan säsongsarbete”