VI SÖKER FASTIGHETSSKÖTARE TILL BOLAGETS PARKENHET

AB Bollnäs Bostäder bildades 1947 och är ett allmännyttigt kommunägt bostadsbolag. Bolaget har sedan starten varit den främsta aktören i Bollnäs utbyggnad och har idag 3 925 lägenheter, 30 000 kvadratmeter lokalyta och uppskattningsvis 8 500 hyresgäster. Antal tillsvidareanställda medarbetare är i dagsläget 43.  

 

Vi söker en fastighetsskötare till bolagets Parkenhet som ansvarar för den yttre skötseln i bolagets fastighetsbestånd. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

Som fastighetsskötare på bolagets Parkenhet kommer du att utföra ett mångsidigt arbete inom park- och yttre fastighetsskötsel. Du har viljan och rätt inställning för att arbeta med trädgårdsmiljöer och självklart uppskattar du ett omväxlande arbete som till stor del bedrivs utomhus. De främsta arbetsuppgifterna är yttre skötsel, såsom allmänt förekommande uppgifter inom trädgård- och parkskötsel/förvaltning, ogräsrensning, häckklippning, lövblåsning och upptag av löv, plantering och vattning av sommarblommor och beskärning av frukt- och andra träd. Daglig tillsyn av miljöhus, skräpplockning på bolagets bostadsområden och viss bortforsling av grovsopor utförs. Även yttre och inre lamp-rondering ingår i arbetsuppgifterna. Under sommaren är du handledare för bolagets feriearbetare. De maskintunga arbetsuppgifterna utförs av entreprenörer enligt avtal.

 

Du kommer att arbeta vardagar, 8 timmar/dag mellan 07.00 – 16.00.

 

Eftersom du dagligen kommer att möta många människor så förutsätter vi att du är både social och professionell och brinner för att leverera riktigt bra service till våra hyresgäster.

 

 

UTBILDNING/MERITER

Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsskötaryrket och har utbildning inom trädgård och fastighetsskötsel. Du är praktiskt lagd, gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

 

Meriterande är hjullastarkort, röjsågskort, motorsågskort och sky-liftkort.

 

B-körkort är ett krav för denna tjänst. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Engelska eller annat språk är meriterande.

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt och samarbeta i grupp. Du har lätt för att kommunicera med dina medarbetare och med bolagets kunder, interna och externa. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, serviceorienterad, flexibel, engagerad och stresstålig. Du kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt, bli motiverad och stimuleras av ett omväxlande arbete som i huvudsak bedrivs utomhus.

 

Du är stolt över att vara en ambassadör för Bollnäs Bostäder.

 

Bollnäs Bostäder arbetar aktivt med bolagets kärnvärden Ekonomi, Team, Transparens och Allmännytta. Dessa ligger till grund för bolagets agerande inför medarbetare, hyresgäster, leverantörer och andra intressenter. Hos Bollnäs Bostäder ska alla medarbetare tillsammans och öppet sträva efter långsiktig lönsamhet. Det är kärnvärden som du måste dela och känna dig inspirerad av för att vara rätt person för rollen. Läs mer i vår affärsplan.

 


Ansökan

Om detta låter intressant och det stämmer väl med dina kvalifikationer så tar vi gärna emot din ansökan. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och personligt brev. Dessa mailas senast 2018-11-25 till: ansokan@bollnasbostader.se

På ämnesraden skriver du ”Ansökan fastighetsskötare”